Torna la neu a el Boixar, Tinença de Benifassà

Un cop més la natura es mostra en la forma més salvatge a les nostres muntanyes. Aquest cap de setmana hem tingut la nevada més copiosa dels últims 3 anys, caient uns 50cm de neu per tota la part alta de la Tinença de Benifassà. A casa nostra vam tindre talls de llum de dissabte fins diumenge, ens vam quedar incomunicats però gràcies a la feina dels bombers del Ballestar vam poder sortir. La noticia tràgica a banda dels problemes puntuals de carreteres i llum ha sigut la mort de dos senderistes de 3 que estaven caminant el dissabte de matí, el mal temps i la desorientació va fer que tinguéssin que passar tota la nit al ras fins que els van trobar el diumenge. Sentim molt la seva pérdua, DEP. Com veieu a les fotos ara està tot colgat per la neu, la pujada de temperatures d’aquesta setmana prometen la desfeta de gran part d’aquesta i possiblement el proper cap de setmana estarà tot correcte. Us deixem un recull de la nevada i un video de la feina que teniem per accedir al refugi de el Boixar. Una vez más la naturaleza se muestra en la forma más salvaje en nuestras montañas. Este fin de semana hemos tenido la nevada más copiosa de los últimos 3 años, cayendo unos 50cm de nieve por toda la parte alta de la Tinença de Benifassà. En nuestro refugio tuvimos cortes de luz del sábado hasta el domingo, nos quedamos incomunicados pero gracias al trabajo de los bomberos del Ballestar pudimos salir. La noticia trágica, aparte de los problemas puntuales de carreteras y luz, ha sido la muerte de dos senderistas de 3 que estaban caminando el sábado de mañana, el mal tiempo y la desorientación hizo que tuvieran que pasar toda la noche al raso hasta que les encontraron el domingo. Sentimos mucho su pérdida, DEP. Como veis en las fotos ahora está todo cubierto por la nieve, la subida de temperaturas de esta semana prometen que se derrita gran parte de esta y posiblemente el próximo fin de semana estará todo correcto. Os dejamos una recopilación de la nevada y un vídeo del trabajo que teníamos para acceder al refugio de el Boixar. el boixar tinença de benifassa alojamiento rural el boixar tinença de benifassa alojamiento rural el boixar tinença de benifassa alojamiento rural el boixar tinença de benifassa alojamiento rural el boixar tinença de benifassa alojamiento rural el boixar tinença de benifassa alojamiento rural el boixar tinença de benifassa alojamiento rural el boixar tinença de benifassa alojamiento rural
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres