De ruta amb els petits

Senderisme amb els petits / Senderismo con los peques

Avui us mostrem una ruta ideal per a fer amb família amb 5,5 kms i 150m+ de desnivell. Aquesta ruta recorre l’antic camí del Boixar al Ballestar entre murs de pedra seca i bones vistes de el Boixar. Després segueix amb baixada en busca del GR7 entre boscos de pi roig i pi negral, on podrem gaudir de la flora i la fauna enmig d’una tranquil·litat total. Els nostres petits podran descobrir a cada racó una sorpresa nova. Per arribar al Boixar anirem per la vora del riu on veurem una antiga senia per a regar els camps i entrarem per un camí empedrat. Aquesta sortida pot ser un complement ideal per a les estades a la Casa-Refugi el Boixar per a tardes que no sabem que fer amb els nens. Gràcies a aquestes sortides els petits pendran contacte poc a poc a la natura, cosa que fa molta falta, sobretot a ciutat. El dèficit del contacte amb la natura comença a ser una malaltia que pot portar a una desnaturalització de la nostra societat i una pèrdua dels nostres origens. Per a tindre un dia complet podrem jugar també al geocaching, un joc amb GPS que permetrà jugar y descobrir amagatalls amb sorpreses al voltant del poble. Si voleu més informació podeu clicar aquí.   Hoy os mostramos una ruta ideal para hacer en familia con 5,5 kms y 150m + de desnivel. Esta ruta recorre el antiguo camino del Boixar el Ballestar entre muros de piedra seca y buenas vistas del Boixar. Luego sigue en bajada en busca del GR7 entre bosques de pino rojo y pino negral, donde podremos disfrutar de la flora y la fauna en medio de una tranquilidad total. Nuestros pequeños podrán descubrir en cada rincón una sorpresa nueva. Para llegar al Boixar iremos por la orilla del río donde veremos una antigua senia para regar los campos y entraremos por un camino empedrado. Esta salida puede ser un complemento ideal para las estancias en la Casa-Refugio Boixar para tardes que no sabemos que hacer con los niños. Gracias a estas salidas los pequeños tomarán contacto poco a poco a la naturaleza, lo que hace mucha falta, sobre todo en ciudad. El déficit del contacto con la naturaleza empieza a ser una enfermedad que puede llevar a una desnaturalización de nuestra sociedad y una pérdida de nuestros orígenes.  Para tener un día completo podremos jugar también al geocaching, un juego con GPS que permitirá jugar y descubrir escondrijos con sorpresas alrededor del pueblo. Para más información puede pulsar aquí.  
Powered by Wikiloc
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres