Els 3 Regnes BTT

3 regnes btt mtb tinença de benifassa els ports matarranya btt els ports matarranya tinença ruta por etapas Avui us volem parlar dels 3 Regnes BTT, la ruta cicloturista en BTT que recorre el Massís del Port, la Tinença de Benifassà i el Matarranya. Aquesta ruta que surt de casa nostra us permetrà descobrir gran varietat de paisatges: l’alta muntanya mediterrànea, pobles medievals, senders de somni, formacions geològiques impressionants i una fauna i flora espectacular. btt els ports matarranya tinença ruta por etapas btt els ports matarranya tinença ruta por etapas                 La ruta està dividida en 2 o 3 etapes, fent 120 o 180 kms repartits en unes etapes de 60kms de mitjana. Per a poder realitzar-la amb temps s’ha de tindre un nivell mig de btt ja que hem de superar desnivells positius de 2000m+ per etapa. La 1a etapa surt del Boixar per a recórrer els dos pobles de la part més baixa de la Tinença, la Pobla i el Ballestar, els dos amb un encant propi. Per l’antic camí de la Sénia arribarem al Pantà d’Ulldecona, on, si fa calor, ens podrem fer un bon bany per encarar la part més dura de l’etapa. Deixant el pantà entrarem al Parc Natural dels Ports, on podrem gaudir de la fageda més meridional d’Europa i visitar el Faig Pare. Seguidament enllaçarem amb el GR7 per arribar a Fredes i seguir cap al Boixar amb un descens per sender de vertigen. btt els ports matarranya tinença ruta por etapas btt els ports matarranya tinença ruta por etapas     La 2a etapa ens portarà a descobrir la part del Matarranya, gaudint de la magnífica sendera de la Creu del Llop, uns 4 kms de l’antiga romeria de Vallibona a PenaRoja que ens farà gaudir de l’autèntic BTT. Per a tornar al Boixar haurem de tornar a entrar als Ports per Herbés, pujant a Castell de Cabres per les mines i descobrint els racons amagats del seu terme. La 3a etapa ens porta a la part meridional del Massís entrant a la comarca dels Ports, en concret arribarem a la localitat de Vallibona, havent passat per un magnífic sender que recórre la vora del riu Cervol, on podrem remullar-nos si ens ve de gust. La pujada de Vallibona ens posarà a to per a poder fer la última sendera anomenada de la Pastora. Amb un últim esforç arribarem de nou al Boixar. Us recomanem vindre a gaudir de les nostres muntanyes, els que venen repeteixen 😉

info i reserves

btt els ports matarranya tinença ruta por etapas
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres