De ruta amb la Casa-Refugi el Boixar: El Molí Rico, Vallibona

senderismo senderisme trekking tinença els ports morella

De ruta amb la Casa-Refugi el Boixar: El Molí Rico, Vallibona

Avui us volem ensenyar una ruta fantàstica que vam realitzar la setmana pasada. Aquesta ruta surt de Vallibona a 35′ per pista del Boixar. El poble de Vallibona es troba situat a la vora del riu Cervól i al raser dels cingles del Grau. Un poble preciós d’on podem gaudir de grans excursions o petites descobertes com la que us volem contar. Sortim de Vallibona direcció oest pel GR7 que ens portaria a Morella. El seguim durant 2kms fins que el deixem i continuem per un sender local. Aquest ens porta a creuar un cop el riu Cervol i en 4 kms per un sender molt fàcil arribarem al Molí Rico. Allí podem carregar aigua a la seva font i banyar-nos al mateix riu. Un cop refrescats només ens cal tornar pel mateix camí cap a Vallibona.
Powered by Wikiloc
senderismo senderisme trekking tinença els ports morella senderismo senderisme trekking tinença els ports morella IMG_20160726_105935 senderismo senderisme trekking tinença els ports morella
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres