Festa del Tossal del Rei

Torna l’emblemàtica festa del Tossal del Rei el proper diumenge 2 d’octubre. Aquesta trobada senderista uneix els 3 municipis que s’ajunten al cim del Tossal, Vallderoures, La Pobla de Benifassà i la Sénia fent un dia de germanor i muntanya. Enguany podreu gaudir d’una prèvia el dissabte amb una exposició fotogràfica que no us podeu perdre a càrrec de Víctor Reverté i una posterior xerrada sobre el primer aplec excursionista fet a Fredes el 1977. El diumenge es farà l’excursió, la commemoració dels 40 anys d’aplecs de Centres Excursionistes i el posterior dinar. Si voleu gaudir d’un gran cap de setmana us esperem a casa nostra, us sentireu com a casa! www.elboixar.net FESTA TOSSAL DEL REI: Diumenge 2 octubre a Fredes i el Tossal Enguany a més dels 3 Ajuntaments i la MTdS col·labora el Centre Excursionista Refalgarí. A les 11.30 al cim del Tossal i a les 14.00 dinar a Fredes (tiquet 7€). Venda tiquets als ajuntaments de la Pobla de Benifassà, la Sénia i Vall de Roures. + info: www.tauladelsenia.org   festa tossal del rei tinença
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres