Nevada a el Boixar, gener 2017

Nevada a el Boixar, gener 2017

De tant en tant cau una bona nevada a la Tinença, uns anys ve més aviat els altres menys i d’altres ni arriba. Enguany ha caigut al moment que mé falta feia degut a la sequera que arrastrem tot el 2016. Esperem que amb aquestes plujes i nevades tinguem una bona espenta per a les reserves hídriques de les nostres muntanyes. Després d’una nevada continuada desde dijous hem pogut arribar avui al Boixar per mirar com estava tot i ens ha sorprés la neu que encara queda i que continua queient.  Aneu amb compte amb la carretera, només hi ha un carril per accedir i els serveis d’emergència necessiten espai per treballar. Us deixem les fotos d’avui:

De tant en tant cau una bona nevada a la Tinença, uns anys ve més aviat els altres menys i d’altres ni arriba. Enguany…

Publicado por Casa Refugi El Boixar. Allotjament Rural. Tinença de Benifassà. en Domingo, 22 de enero de 2017
El proper cap de setmana ja tenim oberts! per consultes o reserves AQUÍ
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres