Botànica de la Tinença de Benifassà: El Narcís de Muntanya

Botànica de la Tinença de Benifassà:

El Narcís de Muntanya

El narcís de muntanya o narcís silvestre (Narcissus jonquilla) és una petita planta de no més d’un pam d’alçada que floreix a principis de la primavera. Pertany a la família de les amarilidáceas, com els alls, cebes, etc. Les fulles que surten de la base són d’un verd apagat i allargades. La seva floració és molt curta, es diu que només veu 20 vegades el sol! La seva utilització és en cosmética, ja que del seu oli esencial es fan perfums. És una de les moltes flors que comencen a florir a la Tinença de Benifassà, i la podem trobar desde racons ombríbols a prats d’alçada i roquerams.  La primavera comença a despertar a casa nostra i és moment de preparar cámera de fotos i el material per a gaudir de la meravellosa biodiversitat d’aquestes muntanyes.  Us esperem a la Casa Refugi el Boixar, allotjament rural a la Tinença de Benifassà.
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres