X Marxa per la Tinença de Benifassà

X Marxa per la Tinença de Benifassà

marxa tinença de benifassa marxa tinença de benifassa El proper 28 de maig es celebrarà la decena edició de la Marxa per la Tinença de Benifassà, la marxa clàssica de les nostres muntanyes. Amb un itinerari molt atractiu entre Bel – La Pobla de Benifassà – Bel, la marxa de la Tinença serà un any més una festa reivindicativa d’aquesta petita comarca històrica. La distància a recòrrer serà de 21.2kms i 1120m de desnivell acumulat, passant pels espectaculars estrets de la Borja, el cim de la Creu, el Mas de N’Insa o l’Ereta de Bel. Un recorregut molt atractiu que us encantarà! Programa i horari Diumenge 28 de maig a Bel Sortida a les 9 h Amb el resguard de l’ingrés, DNI i tarja federativa es recollirà l’acreditació, de 7,45 a 8,45 h del matí del dia de la marxa. El dinar serà a la Pobla de Benifassà. La samarreta tècnica s’entregarà a l’arribada a Bel. Recomanacions  * Vigileu la carretera de Bel, a les proximitats del poble trobareu la zona d’aparcament. * Porteu aigua, no hi haurà avituallament fins a l’Ereta de Bel (km 11). * Porteu gorra, calçat adequat i protecció solar. * La marxa no és competitiva. No és una cursa de muntanya. * Durant la marxa passem prop de masos, estos són de propietat privada, no hi entreu. * Respecteu l’entorn natural. Les deixalles s’han de llençar als punts habilitats als avituallaments o als pobles. * L’itinerari estarà marcat el dia de la marxa, seguiu les marques. No sortiu del traçat marcat. Posteriorment les cintes de marcatge seràn retirades. marxa tinença benifassa marxa tinença benifassa
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres