Activitats Dia Europeu dels Parcs Naturals

Activitats Dia Europeu dels Parcs Naturals

Des del Parc Natural de la Tinença de Benifassà vos convidem a participar en les activitats organitzades amb motiu del DIA EUROPEU DELS PARCS NATURALS 20/05/2017 A caminar a la Tinença! Ruta roja del Parc Natural. Ruta senderista clàssica des de Fredes passant pel Portell de l’Infern i el Salt de Robert. Veurem com influeix el canvi climàtic al Parc. 27/05/2017 Què és i com frenar el canvi climàtic? Vine a conèixer en família el canvi climàtic, com afecta a les plantes i animals del Parc, i descobreix què podem fer per a detenir-ho.
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres