Juguem amb la natura a la Tinença de Benifassà

Al llarg de l’estiu anem a realitzar jocs i activitats infantils relacionades amb el medi ambient per a descobrir d’una forma divertida la gran riquesa del Parc Natural de la Tinença de Benifassà. Les pròximes dates són: ·         Dia: diumenge 30 de juliol de 2017 ·         Hora: 11:00 h  ·         Lloc: Bel ·         Dia: dilluns 7 d’agost de 2017 ·         Hora: 11:00 h  ·         Lloc: El Ballestar   Inscripció: en 977 729 187- parque_tinenbenifassa@gva.es (nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones, especificant xiquets). Les places són limitades. Observacions: activitat gratuïta
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres