Les rutes de la Casa-Refugi el Boixar: El Tossal d’en Canadé

Powered by Wikiloc
 

Les rutes de la Casa-Refugi el Boixar: El Tossal d’en Canadé

Avui anem de ruta al sostre de la Tinença de Benifassà, el Tossal d’en Canadé de 1393msnm. No li direm a ningú però el Tossal pertany a Terol, tradicionalment se l’ha assignat a la Tinença degut a la importància dels masos de la seva falda. El Mas Blanc, el Mas d’en Roda i el Molí Joaquin seran els exemples de l’arquitectura tradicional de la Tinença de Benifassà que trobarem durant aquesta ruta. La pujada al cim per bon camí ens permetrà gaudir d’unes vistes magnífiques del Massís del Port i, si teni sort, dels Pirineus nevats si pujem en hivern. El Barranc de l’Avellanar ens sorprendrà degut a que és un dels únics amb aigua durant tot l’any cosa que permet que visquin moltes espècies vegetals que no tenen accés a l’aigua de forma fàcil. Aquí trobarem til·lers, trèmols, orons, moixeres, etc. Us recomanem aquesta exigent excursió a l’hora que gratificant per la Tinença de Benifassà, nosaltres ens encarregarem a la Casa-Refugi el Boixar de què descanseu i recupereu forces! Fotos: Peña Senderista Esto se Empina  
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres