Testejant en peques el Circuit de Orientació de la Casa-Refugi el Boixar

L’últim cap de setmana de l’any els amics de Sudactiu van vindre a descobrir, amb els seus peques, el circuit de orientació de la Casa-Refugi el Boixar. Aquest circuit està pensat per diversos nivells, del més bàsic per a fer amb nens, a el més difícil amb fites exigents. En breu tindrem el mapa definitiu a la venda a casa nostra per a que vingueu a disfrutar aquest 2018 de l’esport de l’orientació amb tots els membres de la familia. Per a consultes i reserves al nostre allotjament a la Tinença de Benifassà ► 615 30 64 47 casarural@elboixar.net
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres