La primera nevada de l’any 2018 amb cara i ulls a la Tinença de Benifassà

La primera nevada de l’any 2018 amb cara i ulls a la Tinença de Benifassà

Gairebé dos mesos d’hivern per a veure la primera nevada important a les nostres muntanyes. Ens alegrem que hagi arribat amb una bona quantitat d’aigua per a les reserves sota mínims del nostre estimat Massís del Port. D’altra banda, degut a la males comunicacions que tenim, és un perill circular quan cau la neu, hi ha risc de sortir fora de la via i patir un accident greu, ja sabeu que no tenim res que indiqui per on circula la carretera com al Pirineu per exemple. Cal ser expert coneixedor de quan és el millor moment i no fer cas de fotos que veieu per les xarxes, per això, nosaltres sempre pensarem primer en la seguretat dels nostres clients, com aquest cap de setmana, que hem tingut que anular les reserves degut a què no podiem garantir la seva seguretat per arribar a casa nostra. D’altra banda, un cop hem pogut, nosaltres hem sortit a fer un recorregut de snowrunning pel Boixar i voltants, així hem pogut veure de primera mà com estaba el nostre refugi i comprovar l’estat dels accesos. Us deixem un recull de fotos de la Tinença de Benifassà amb neu, preciosa i perillosa si no sabem controlar els riscos. Salut!  
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres