Reserva ja les teves vacances d’agost!

Reserva ja les teves vacances d’agost a la Tinença!

S’acosten les vacances d’agost i encara no tens plans? Ja comença la calor i no podeu resistir-la més? Nosaltres tenim el que necessiteu per a passar uns dies a la natura fantàstics. Rutes a peu, amb BTT, amb bici de carretera, en cavalls, el circuit d’orientació del Boixar, el sector d’escalada del Boixar, les pintures rupestres de l’embassament d’ulldecona, el Jardí de Peter, la ruta dels 7 Pobles de la Tinença, els 3 Regnes BTT i tot explicat amb detall per a que pugueu gaudir al màxim. Per recuperar  les instalacions a la Casa-Refugi el Boixar us serviran per a descansar i recuperar les forces per als dies següents. Vine i desconecta a la Tinença de Benifassà i descobreix els nostres allotjaments rurals al mig del cor del Parc Natural de la Tinença.

CONSULTA D’ALLOTJAMENT

rutes estiu panta bany tinença pintures rupestres cova rossegadors jardi de peter tinença de benifassa sector escalada boixar tinença de benifassa
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres