Torna l’aigua al embassament d’Ulldecona, Tinença de Benifassà.

Les passades plujes de llevant van acumular al Massís del Port fins a 300mm d’aigua. Un pluja que a les capçaleres dels rius del Massís ha vingut molt bé. En concret, a la Tinença de Benifassà, feia gairebé dos anys que teniem l’embassament sec i això ha permés que a hores d’ara hagi pujat de 0.11hm3 als 4hms3 actuals, gairebé un 35% de la capacitat. Ara les aigües van tornat al seu lloc habitual i tindrem uns dies de tardor fantàstics per a poder fer excursions a la natura i veure els rius i barrancs com han sigut sempre, amb aigua! Us deixem fotos de la sortida en BTT del dissabte 20 d’octubre.
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres