La Pedra en Sec, patrimoni immaterial de la Humanitat per la UNESCO

La Pedra en Sec, patrimoni immaterial de la Humanitat per la UNESCO pedra en sec tinença

pedra en sec tinença pedra en sec tinença La pedra en sec, la tècnica constructiva de moltes zones de muntanya d’arreu, ha sigut inclosa dintre de la llista de patrimoni immaterial de la humanitat per la UNESCO. A la Tinença de Benifassà, i en concret al Boixar, tenim una de les zones més àmplies de la Comunitat Valenciana. A hores d’ara no hi ha ningú que es pugui dedicar a mantindre la extensa xarxa de marges i obres de pedra seca, pot ser amb el temps i amb aquesta candidatura es pugui fer alguna recuperació. www.elboixar.net
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres