Curs d’iniciació a les curses d’orientació

Curs d’iniciació a les curses d’orientació

orientacio escoles instituts boixar El proper cap de setmana tenim confirmat amb 6 participants el 1r curs d’iniciació a les curses d’orientació de les nostres muntanyes. Un entorn únic, com la Tinença de Benifassà, i un circuit preparat per a que pugueu gaudir d’aquest tot descobrint el meravellós esport de l’orientació. El curs consta de dos parts, dissabte la part teòrica i diumenge la part pràctica on sortirem a la muntanya a fer el circuit. Encara hi ha places per a poder apuntar-se al curs i també per a dormir a casa nostra, us deixem l’enllaç d’inscripció i informació AQUÍ. Us esperem a la Casa-Refugi el Boixar per gaudir de l’orientació per muntanya!
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres