Conill amb fideus

conill

És un plat que amb pocs ingredients queda ben saborós. No sempre es podia disposar d’un conill per a fer aquest plat. Però quan s’aconseguia, bé perquè n’hi havia a casa o bé perquè l’havia caçat algú, la millor manera de cuinar-lo era fent-ne un guisat en què es deixava coure perquè fóra ben tendre. A més a més, s’hi afegia algun complement com, per exemple, els fideus, que aportaven al plat un suport alimentari ben complet i saborós. Era un plat ideal quan els comensals eren nombrosos.

Ingredients Per a 8 persones · 1 conill · 600 grams de fideus · 2 alls · 1 ceba · 1 fulla de llorer · Sal · Pebre · Oli d’oliva · Aigua calenta

Preparació

Primer tallarem el conill a trossos petits i el salpebrarem. A banda, en una cassola de ferro sofregirem una mica el conill i, a continuació, hi incorporarem la ceba tallada a trossos petits, els alls també talladets i la fulla de llorer. Ho deixarem sofregir tot junt durant uns minuts i després hi abocarem aigua calenta, i ho deixarem bullir uns trenta minuts o una mica més, fins que la carn siga tendra. Hi afegirem els fideus, que deixarem coure uns deu minuts, i rectificarem de sal a l’últim moment.

 
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres