El primer exàmen per a instituts del Circuit Fixe d’Orientació del Boixar

El primer exàmen per a instituts del Circuit Fixe d’Orientació del Boixar

El passat dimarts un nombrós grup d’alumnes de Batxillerat englobats al projecte ERASMUS +: Sports & Science speak the same language van gaudir del Circuit Fixe d’Orientació del Boixar. L’experiència dels alumnes locals i extrangers, vinguts d’Itàlia, França i Portugal, no va poder ser més satisfactòria, completant el circuit els 3 grups vencedors. Treball en equip, esforç, cooperació, esport i tot en mig d’un entorn únic. Aquesta iniciativa va ser posible gràcies a Floren Sales, del IES la Sénia, un enamorat de les nostres muntanyes i un apassionat del esport. Gràcies al seu esforç tots aquests joves van poder descobrir un nou esport que els pot servir en un futur. Salut!
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres