Marxa senderista per la Tinença de Benifassà 2019

Un any més torna a celebrar-se la Marxa senderista per la Tinença de Benifassà. El proper 2 de juny centenars de senderistes i amants de la muntanya gaudiran d’un recorregut fantàstic tot fent que la Tinença sigui coneguda i respectada arreu. Enguany tenim la sort de que surt del Boixar i recorrerà la part alta de la Tinença. Descobrireu el fantàstic Pi del Peirò, creuareu la serra de les Albardes, passareu pel enorme Mas de Vilalta i la eremítica Ermita de Sant Cristòfol. Seguireu per antics assagadors per tornar al Coratxà i d’allí baixar de tornada fins al Boixar. Com tots els anys vos recordem uns consells: * Porteu aigua, gorra, calçat adequat i protecció solar. * La marxa no és competitiva. No és una cursa de muntanya. * Durant el recorregut hi han masos, estos són de propietat privada, no hi entreu. * Respecteu l’entorn natural. Les deixalles s’han de llençar als punts habilitats als avituallaments.  * Haureu de seguir l’itinerari marcat. Posteriorment les cintes es recolliran Us esperem! INSCRIPCIONS
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres