Truita d’arròs

TRUITARROS

La truita d’arròs es coïa amb un bon caldo d’olla, però com que no sempre se’n tenia, se solia substituir la majoria de vegades per una bona picada amb alls, julivert i ametles. Tasteu-la, us sorprendrà!

Ingredients Per a 4 persones · 120 grams d’arròs · 8 ous · 2 alls · 60 grams d’ametles · 30 grams de farina · Aigua calenta · Julivert · Sal · Oli oliva

Preparació

En una paella antiadherent, sofregim l’arròs i afegim els ous debatuts formant una truita que reservarem. A continuació, farem una picada amb els alls, el julivert i les ametles. Ho sofregirem en una cassola amb un rajolí d’oli juntament amb la farina. Hi afegirem aigua calenta suficient per a coure la truita que posarem dins de la cassola i deixarem bullir uns vint minuts. La truita es pot coure sencera o en talls que no siguen molt menuts per evitar que es desfacen.

 
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres