Les receptes de la Casa-Refugi el Boixar, la Cuina de la Tinença de Benifassà.

IMG_20161114_170244

Les receptes de la Casa-Refugi el Boixar

Quan veniu a casa nostra sempre sabeu que teniu un bon plat de cuina casolana a la taula. Per a poder estar entretinguts aquests dies us deixarem les receptes que surten al llibre de La Cuina de la Tinença de Benifassà per a què tingueu un ampli sortit de menjars, tant per dinar, sopar o postres. Aquí l’índex: Col i pataca amb arengades – Pataques de pobre Quallada Arròs amb abadejo i espinacs Cóc amb mel Conill amb fideus Truita d’arròs Caragols Solsit Frito Panolis i pastissets Olla
Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
WhatsApp Contacta amb nosaltres